Kim Kardashian është zyrtarisht në listën e Miliarderëve të Botës.

Forbes njoftoi përfshirjen e saj në listë për herë të parë të martën duke cituar dy bizneset e saj fitimprurëse, KKW Beauty dhe Skims, si dhe parave nga televizioni i realitetit dhe marrëveshjeve të miratimit dhe një numër investimesh më të vogla.

Kur Kim Kardashian Ëest u përmend për herë të parë në faqet e Forbes në 2011, ishte thjesht një listë e ndjekësve të saj në Tëitter: 6.6 milion, pak më poshtë Barack Obama dhe pak më lart Ashton Kutcher.

Ylli nisi KKW Beauty në 2017 pasi pa suksesin e kompanisë kozmetike të gjysmë motrës Kylie Jenner, Kylie Cosmetics.

40 vjeçaria vazhdoi të shiste 20 përqind të KKW Beauty tek Coty për 200 milion dollarë, gjë që e rriti pasurinë e saj në 1 miliard dollarë.

Ajo nisi kompaninë e veshjeve të formave Skims në 2019 dhe përfshiu rrobat e thjeshta gjatë pandemisë, kur gratë filluan të anonin në veshje më të këndshme ndërsa ishin në karantinë.

Ajo mban një shumicë aksionesh në kompani, por nuk ka zbuluar të ardhurat e saj, raportoi Forbes.

Shkruaj një koment

Prapa Para