OSHEE ka njoftuar qytetarët se nesër dhe pasnesër do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike për shkak të punimeve për mirëmbjatjen e kabinave.

Sipas njoftimit bëhet e dije se energjia do të stakohet nesër në këto zona: Ferraj, Brarë, Tujan, Tufinë, Kashar Kodër Haskolie, Kus, rruga “Teki Selenica”, rruga “Myslym Keta”, Baldushk, Mustafa koc, Fushas, Vrap, Parret, Daias, Gurrë e vogel , Gurrë.

Ndërsa pasnesër 23 tetor do të fiken dritat në zona e rrugës dytësore nga mbikalimi Rinas deri tek Dogana e Tiranës.

Njoftim për abonentët Tiranë:

Stakim, 22-23 tetor

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datat 22-23 tetor do të stakohet energjia në disa zona në Tiranë. Më poshtë oraret e stakimit dhe zonat që preken nga ky investim:

22 tetor

09:30-13:30

Pjesërisht: Ferraj, Brarë, Tujan, Tufinë

09:00-15:00

Pjesërisht: Kashar Kodër Haskolie, Kus, rruga “Teki Selenica”, rruga “Myslym Keta”

10:00-15:30

Pjesërisht: Baldushk, Mustafa koc, Fushas, Vrap, Parret, Daias, Gurrë e vogel , Gurrë

23 tetor

13:00-17:00

Pjesërisht: Zona e rrugës dytësore nga mbikalimi Rinas deri tek Dogana e Tiranës

Shkruaj një koment

Prapa Para