Flakët kanë përfshirë një sipërfaqe toke në Bestrovë, njësia qendër në Vlorë.

Zjarri ka përfshirë një sipërfaqe me ullinj dhe pemëtari. Në vendin e ngjarjes kanë shkuar forca zjarrfikësve dhe flakët po shuhen me shkurre.

Kjo është hera e dytë që ka rënë zjarr në këtë sipërfaqe dhe nga çfarë raportohet paraprakisht zjarri ka qenë i qëllimshëm.

Shkruaj një koment

Prapa Para