Showing posts from June, 2022

Largohet i nxehti afrikan? Nga nesër ulen temperaturat, ja si parashikohet moti për këtë javë

Ditët e fundit vendi ynë është përfshirë nga temperatura shumë të larta dhe në …

Ekonomia e BE-së përballë krizës energjitike

The Economist Për pjesën më të madhe të një dekade, normat e ulëta të interesit…

Uniformat blu po rifitojnë besimin qytetar dhe po rikthejnë drejtuesit emblematik!

Uniformat blu po rifitojnë besimin qytetar dhe po rikthejnë drejtuesit emblemat…

Shiko më shumë Këto ishin të gjitha