Showing posts with the label libra

Fragmenti më domethënës nga romani “Alkimisti” i autorit, Paulo Coelho

Dielli ra në mendime dhe vendosi të shndrisë edhe më shumë. Era, që kënaqej nga…

Shiko më shumë Këto ishin të gjitha