Showing posts with the label receta

7 ushqime për mëngjes që do t’ju bëjnë të ndiheni të ngopur deri në vaktin e drekës

Asgjë nuk është më e keqe sesa të hash mëngjes dhe të ndihesh i\e uritur një or…

Mollë sheqeri në shtëpi – Receta që iu rikthen në fëmijëri

Nuk ka ushqim që e rikthen fëmijërinë si mollët e karamelizuara. Përbërësit 8 m…

Ballokumet, receta tradicionale e Ditës së Verës

Ballokumet janë ëmbëlsira simbol e Ditës së Verës. Elbasani njihet si qyteti i …

Shiko më shumë Këto ishin të gjitha